top of page

20 Nisan 2023 Hibrit Güneş Tutulması

2023 Yılının İlk Tutulması geliyor... 20 Nisan 2023 İstanbul saati ile 07:12’de 29 derece Koç ♈️ burcunda (Alrisha Sabit Yıldızı üzerinde) Hibrit Güneş tutulması gerçekleşecek. Güneş☀️, tutulmadan birkaç saat sonra Boğa♉️ burcuna, Merkür ise durağan konuma geçecek. Derece sınırında ve geçiş döneminde olduğunu düşününce değişim açısından önemli bir tutulma olduğunu söyleyebiliriz. Jüpiter’e olan yakınlığı yorumlara sebep olsa da Plüton♒️ karesi kendini çok bariz ortaya koyacak gibi görünüyor.

Venüs’ün ise tutulma anında Kraliyet yıldızlarından Aldebaran ile kavuşumu önemli bir noktaya parmak basıyor. İlişkilerinde ne kadar dürüstsün? Kimler dürüstlük ile sınanacak kimler yalandan yana olacak sınav zamanı ne yaptığın bundan sonrasını etkileyecek.

Uzun uzun yazmak yerine bu sefer kısa ana başlıklar vermek istiyorum Tutulma gündemi olabilecek başlıklar;

- Manipülasyon ve güç kullanımı. Çok ama boş konuşmak. - Gizli kalmış, eski olayların gün yüzüne çıkması - Özgürlük mücadelesinin artması - Ekonomi ve geçim sıkıntısı üzerine göstermelik ani düzenlemeler - Borsa Çöküşleri - İsrail – Filistin / Irak – İran / Göç - ABD siyasi tartışmalar - Anayasa Değişiklikleri, çok partili dönem. - Papa ile ilgili konular - Fiziksel saldırılar, kazalar (tren vb.), yaralanmalar, patlamalar, yangınlar - Endonezya ve Avusturalya Tutulmaların etkisinin uzun sürdüğünü göz önüne alarak önümüzdeki dönemde olabilecek olaylar bunlar görünüyor.

Not: Tutulma konum itibariyle de ülkemizden gözlemlenemeyecek.

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page