top of page

8 Aralık 2023 İkizler Burcu Dolunayı


İkizler Burcu Dolunayı

8 Aralık 2023 yani yarın gerçekleşecek olan Dolunay, aldığı etkiler ve derece itibariyle enerjisini bize yoğun olarak yansıtacak. Herkesin bahsettiği gibi retro olan Mars İkizler kavuşumu önemli olsa da burada başka bir noktanın daha altını çizmek gerekiyor. Bu Dolunay derece itibariyle tetikleyeceği 8 Kasım tutulmasının yankılarını da bize tekrardan hissettirecek. Dolunay sırasında Neptün’ün önüne gelene kare açı yapması da kafalarımızın bir hayli karışacağına, suların bulanık olacağına işaret ediyor. Hastalık mevsiminde bulunmamız sebebiyle sağlığımıza da ekstra özen göstermeliyiz. Tabi mental sağlığımıza da önem versek fena olmaz. 😊


Dualite prensibini düşünecek olursak elbette Dolunay’ı kendi hayrımıza kullanacağımız etkilerine de sahibiz. Burada niyet ve eylem ön plana çıkacaktır. İkizler burcunun temalarını ve karşı akstaki Güneş Yay'ı düşündüğümüzde etrafımızdaki çer çöp bilgiyi ve bize yararı olmayan kişileri hayatımızdan ayıklamak için bu günlerin enerjisini değerlendirebiliriz. Diğer yandan kendimize dönüp bakarak, iç dünyamızda bize hizmet etmeyen, engelleyen ön yargılardan, olumsuz düşüncelerden, duygusal eksiklik hissettiren bağımlılıklardan da kurtulmaya niyet edebiliriz.


Son olarak nefsaniyet bizi özden uzaklaştırmak, ruh ise öze ulaştırmak için bir mücadele içindedir. Başımıza gelen ve gelecek olan her şeyin sebebini ne gezegenler ne de başka insanlarda aramaktan ziyade önce kendi özümüz ile olan yakınlığımıza bakmak gerek diye düşünüyorum. Dilerim bu Dolunay İkizler’de yani mitolojik ismiyle Hermes ışığında gerçekleşirken özümüz ile olan iletişimimizi kuvvetlendirmeye vesile olur.


Sevgiyle...



Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page