top of page

GÜNEŞ EVLERDE - ASTROLOJİ ANLAMI

Güneş-1.Evde-Kişinin kişiliğini güçlü göstermesine sebebiyet verecektir.Önce ben diyebilen bir yapı sergileyebilir.Başkalarını cesaretlendirme,cesaret örneği olma durumu da olabilir..


Güneş-2.Evde-Bulunduğu burcun özellikleri ile ilgili üretim, yaratıcılık,maddi konular ve sanatsal yeteneklere sahip olunur.


Güneş-3.Evde-İletişim gücü çok yüksektir.Yakın çevre ilişkileri,yazı yazma vb.konularda çok başarılı olunur.


Güneş-4.Evde-Aile ilişkileri ile alakalı güç sahibidir ve güçlü ailelere sahip olunur.Bu. evdeki güneş kaderin gittiği noktadır. Kişi kendini ev ve aile yaşamında konfor ve güvende hisseder ve bu konularda gücünü gösterir.


Güneş-5.Evde-Herkesin kendisini sevdiğini anlayıp bunu hissetmemek ile ilgili bir yapıdır.Sanat alanında kendini ve varlığını göstermek ister ve bu konuda başarılı olunur.


Güneş-6.Evde-Çok çalışarak kendini göstermekle ilgili yapıdır.Sağlık konularında ve hizmet sektöründe başarılı olunur..


Güneş-7.Evde-İlişkilerde kendini rahatlıkla ifade etmek, ilişki kurma konusunda özgüven sahibi olunur.Evlilik,ortaklıklar,çeşitli ilişkiler ile ilgili çoklu yapıyı gösterebilir.


Güneş-8.Evde-Çok derin ruhsal ve psikolojik etkiler altında olunur.Dedektiflik,derin bir araştırmacılık,ölüm ötesi araştırmacılık .mafya ilişkisi,cinsellik ile alakalı konular,cinayetler, adli tıp ölümleri vb.durumlar ilgi alanları olur.İyi bankacılar, derin araştırmacılar,dedektifler bu konumdan çıkar.


Güneş-9.Evde-Bilgisini rahat bir şekilde gösterebilmek ile ilgilidir.Bol bol seyahat, yolculuklar yapılır.


Güneş-10.Evde-Kariyer hayatında parlamak,sürekli çalışmak, hedeflere ulaşmak,yükselmekle alakalıdır.


Güneş-11.Evde-Yükseliştedir.Etrafında çok insanın olması ama yalnız hissetmek ile alakalıdır.Sosyal hayatta insanlar arasında kendini çok iyi ifade eder.Aile içinde ifade sorunu yaşanabilir.İyi Astrolog olabilirler.


Güneş-12.Evde-Ruhsal, spiritüel psikoloji çalışmalarında bulunmakla alakalı yapıdır.Hastanede ve kapalı ortamlarda çalışabilir.İyi bir psikolog olabilir,çok iyi rol yapan sanatçılar,spiritüalistler,astrologlar bu konumdan çıkar.

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page