top of page

JÜPİTER EVLERDE

Jüpiter-1.evde-Kendine güvenen, iyimser ve hatta muhtemelen karizmatik bir kişiyi gösterebilir. Bu yerleşim ayrıca cömert, dışa dönük ve risk almaya eğilimli bir kişiyi de ifade eder.


Jüpiter-2.evde-Jüpiter'in ikinci evdeki konumu, mali açıdan şanslı ve bol miktarda maddi mülke sahip olabilecek bir kişiyi gösterebilir. Bu yerleşim aynı zamanda kaynakları konusunda cömert ve finansal kazanç peşinde risk almakta rahat olan kişilerde bulunur.


Jüpiter-3.evde-Yetenekli bir iletişimci olan, öğretme veya yazma konusunda doğal bir yeteneğe sahip olabilecek bir kişiyi gösterebilir. Bu yerleşim aynı zamanda meraklı ve öğrenmeyi seven bir insanı da çağrıştırabilir.


Jüpiter-4.evde-Geniş veya besleyici bir ailesi olan ve güçlü bir ev ve aidiyet duygusu olan bir kişiyi gösterebilir. Bu yerleşim aynı zamanda cömert ve misafirperver, evi ve ailesiyle büyük gurur duyan bir kişiyi gösterebilir...


Jüpiter-5.evde-Kişinin kendini ifade etme konusunda doğal bir yeteneğe sahip olduğunu ve oldukça yaratıcı olabileceğini gösterebilir. Ayrıca romantizm ve doğurganlık konularında şanslı olabilirler ve çocuklarla taçlandırılmış olabilirler.


Jüpiter-6.evde-Kişinin sağlığını ve esenliğini iyileştirmek için doğal bir yeteneğe sahip olduğunu ve işe ve günlük rutine karşı olumlu bir tutuma sahip olabileceğini gösterebilir. Ayrıca pek çok sorumluluk üstlenmeye ve başkalarına yardım etmeye istekli olabilirler ve kişisel gelişim ile ilgilenebilirler.


Jüpiter-7.evde-Kişinin ortaklıklarda ve ilişkilerde şansa ve iyi talihe sahip olduğunu ve çatışmaları müzakere etme ve çözme konusunda yetenekli olabileceğini gösterebilir. Ayrıca yeni ve farklı deneyimlere açık olabilirler ve kendilerinden farklı insanlara ilgi duyabilirler.

Jüpiter-8.evde-Kişinin hayatını dönüştürme yeteneğine sahip olduğunu ve derin kişisel gelişim ve keşiflere açık olabileceğini gösterebilir. Ortak kaynaklar, kalıtım ve paylaşılan deneyimler konularında da şanslı olabilirler ve bu kaynakları yönetme ve optimize etme konusunda yetenekli olabilirler.


Jüpiter-9.evde-Kişinin doğal bir merakı olduğunu ve yeni fikir ve kavramları keşfetmeye çekilebileceğini gösterebilir. Ayrıca yüksek öğrenim, seyahat ve maneviyat konularında şanslı olabilirler ve hayata karşı olumlu ve geniş bir bakış açısına sahip olabilirler.


Jüpiter-10.evde-Kişinin kariyerinde başarıya ulaşmak için doğal bir yeteneğe sahip olduğunu ve itibar ve statü konularında şanslı olabileceğini gösterebilir. Ayrıca güçlü bir hırs duygusuna ve liderlik rollerini üstlenme arzusuna sahip olabilirler.


Jüpiter-11.evde-Kişinin arkadaşlık kurma ve sürdürme konusunda doğal bir yeteneğe sahip olduğunu ve sosyal bağlantılar ve grup etkinlikleri konularında şanslı olabileceğini gösterebilir. Ayrıca olumlu ve iyimser bir bakış açısına sahip olabilirler ve umutlarının ve hayallerinin peşinden gitmeye eğilimli olabilirler.


Jüpiter-12.evde-Kişinin bilinçaltıyla bağlantı kurma konusunda doğal bir yeteneğe sahip olduğunu ve maneviyata derin bir ilgi duyabileceğini gösterebilir. Ayrıca, daha büyük iyilik için fedakârlık yapmaya meyilli olabilirler ve hizmete ve başkalarına yardım etmeye çekilebilirler.

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page