top of page

MARS EVLERDE

Mars 1.evde-Kişinin enerjik, hırslı ve hedeflerine ulaşmaya yönelik çalışkan bir kişiliğe sahip olabileceğini gösterir.


Mars 2.evde-kişinin para kazanma ve servet edinme konusunda hırslı ve çalışkan bir kişiliğe sahip olabileceğini gösterir. Ayrıca, bu evde yerleşen Mars, kişinin değerlerine ve neye değer verdiğine ilişkin bilgi verir.


Mars 3.evde- Kişinin iletişim konularında atik olacağını, yer yer kavgacı bir iletişim şekline sahip olabileceğini, girişken olabileceğini, yakın çevre ile ilişkilerin hareketli olabileceğini, kişinin hızlı araç kullanmaya meyilli olabileceğini gösterir.


Mars 4.evde-kişinin kendine güveni ve kendi ev ve aile yaşamının kontrolünü alma arzusunu gösterir. Bu kişinin kendi ev ve aile yaşamının düzenini ve güvenliğini sağlamaya çalıştığı anlamına gelebilir. Ayrıca, bu kişinin kendi doğası gereği hırslı ve çalışkan olma ihtimali de vardır.


Mars 5.evde-Bu kişinin şans oyunları, eğlenceler ve yaratıcılık faaliyetlerine kendini tamamen veren bir kişi olma ihtimali vardır. Ayrıca, bu kişinin riskleri alma ve yaratıcılığını kullanarak yenilikçi fikirler üretebilme ihtimali de vardır.


Mars 6.evde-Kişinin sağlık, iş, sınavlar, evcil hayvanlar ve eğitim gibi konulara önem verdiği ve bu alanlarda başarılı olma isteği olduğunu gösterebilir. Bu kişinin, mücadele etmeyi sevdiği ve zorluklarla başa çıkmayı tercih ettiği de anlaşılabilir.


Mars 7.evde-Kişinin ilişkilerinde ve evlilikte dürüstlük, sadakat ve güvenin önemli olduğunu gösterir. Bu kişi, ilişkilerinde adil ve dürüst olmayı tercih eder ve bu nedenle diğer insanlar tarafından güvenilir ve saygın bir kişi olarak görülür.


Mars 8.evde-Kişinin finansal ve maddi konulara ilgi duymasını, riskleri almayı ve bunların sonuçlarını göz önünde bulundurması teşvik edebilir. Bu ev aynı zamanda ilişkilerinizin, cinselliğinin ve ölümle ilgili konuların derinlemesine incelenmesine de ilgi duymasını sağlayabilir.


Mars 9.evde-Kişinin yurtdışı seyahatlerini, inançlarını, öğrenmeyi ve keşfetmeyi teşvik edebilir. Bu ev aynı zamanda filozofik ve kuramsal konulara ilgi duymasını da sağlayabilir.


Mars 10.evde-Kişinin mesleki hedeflerini, özelleştirilmiş bir meslek ya da pozisyon hedeflerini ve yöneticilik gibi pozisyonlara ilgi duymasını teşvik edebilir. Bu ev aynı zamanda başarı ve prestije düşkünlüğünü de ortaya çıkarabilir.


Mars 11.evde-Kişinin toplumsal ilişkilerini, gruplarla çalışmayı ve toplumdan aldığı desteği teşvik edebilir. Bu ev aynı zamanda yeniliklerin ve yenilikçi fikirlerin keşfedilmesine de ilgi duymasını sağlayabilir.


Mars 12.evde-Kişinin bilinçaltının keşfedilmesine, derinlemesine düşünmeye ve inançlarını sorgulamaya ilgi duymasını teşvik edebilir. Bu ev aynı zamanda gizli düşmanlarının olabilme ihtimalini de gösterir.

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page