top of page

MERKÜR EVLERDE - ASTROLOJİ ANLAMI

Merkür-1. Evde-İletişim ve uyum yeteneğinin kişiliğinin önemli yönleri olduğunu gösterebilir. Yeni durumlara uyum sağlama konusunda yetenekli olabilirler ve düşüncelerini ve fikirlerini etkili bir şekilde iletebilirler. Bununla birlikte, bu yerleşim aynı zamanda sinirliliğe veya huzursuz bir zihne yönelik bir eğilimi de gösterebilir.


Merkür- 2. Evde-Kendi iletişim becerileri ile maddi güce ulaşır. İletişime dayalı , görsel ve yazılı medya gibi işlerden para kazanabilir.

Merkür 3. Evde-Sosyal yönü çok kuvvetli, yakın çevre ve akraba iletişiminde başarılıdır. Yazarlık, hitabet ve el becerileri konularında oldukça kabiliyetlidir.

Merkür 4. evde: Aileye düşkün olunur. Sezgisellik ve duygusallık ile de ilgilidir. Dönemsel olarak içe kapanıklık görülebilir.

Merkür 5. Evde: Sahne sanatları, borsa ve çeşitli yatırım araçları konularında zihinsel yaratıcılık verir. Flörtöz bir yapıya sahip olunur. Çocuklarla iletişimde şanslıdırlar.


Merkür 6. evde-Günlük problemlerini iletişim sayesinde çözebilir, kendini doğru ifade edebilir. Ayrıca, iletişimi dayalı bir meslek yapmak da bu kişilere uygundur.

Merkür 7. evde-İkili ilişkilerde uzlaşmacı bir karakter sergiler.


Merkür 8. evde- Sırları olan, düşüncelerini kolay paylaşmayan bir yapıdır. Başkalarının zaaflarını hisseder. Gizli ve gizemli konuları sever. Başkalarının mali kaynaklarını planlayabilir.


Merkür 9. evde-Felsefe, din konularında meraklı olunur. Araştırmacılık ve akademik alanlarında başarılı olunur.


Merkür 10. evde-Zekâsı ve iletişimi birleştirerek saygın bir kariyere ulaşılır. Ticarette, satış ve pazarlama alanlarında, politikada hitabet gücü ile başarı verebilir.


Merkür 11. evde- Bilimsel konular, doğa üstü bilgilere meraklı, sosyal, çevresi geniş ve aktivist ruhlu kişilerdir. Özgürlük ve bağımsızlıklarına düşkündürler. Bu konularda topluluklara rahatça konuşabilen kişilerdir. Organizasyonlarda çok başarılı olunur.

Merkür 12. evde- İçine kapanıklık, düşüncelerini herkese ifade etmez. buradaki Merkür sezgisel çalışır, ayrıca bu kişilerin rüyaları çıkabilir.

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentarios


bottom of page