top of page

ŞEYTAN KARTI: Hipnotik Güç


ŞEYTAN KARTI: Hipnotik Güç

Şeytan kartı gölgemizi ya da karanlık tarafımızı temsil eder. Kısa süreli bir keyif için uzun süreli bir acıya katlanmaktır, gönüllü kölelik var.

Biz madde aleminde yaşıyoruz. Maddi koşullar yüzünden kendimizi hapsediyoruz. Kendi üzerimizde otokontrolü sağlamak için Karma ve Kader prensiplerini ele aldığımızda bu arzuların üstesinden gelinebilir. Çünkü bu bir seçim kartıdır. Şeytanı yenmek kişinin seçimidir.


Tarot açılımında bu kart kişinin hayatının kendi kontrolünde olmadığını, bir büyü, kötü bir etki altındadır. Bulunduğu yerde bağımlılık ve esaret vardır. Takıntılı aşk, yasak aşk, zina, gölgenin kişiyi ele geçirmesini anlatır. Takıntılı seks, obsesyon ve bağımlılık, sadizm, yasak olanı sevmek, cinselliğin kölesi olmak, egoizmi, bencillik, paraya aşırı düşkünlük, başkalarını yakan negatif enerji yayabilirler.

Veya kişinin karşısına sadece seks yaşamak isteyen biri çıkabilir. Satanist çıkabilir. Bu kart cinsellikle yaklaşan partner, yalanla gelen kişiyi de gösterir.


Ters gelen Şeytan Kartı, kişinin kendi isteği, iradesi ile içinde bulunduğu kölelikten kurtulmak istiyordur. Temel ihtiyaçlarının hepsini riske atarak yapar. Paradan, rahatlıktan, zenginlikten, çıkarcı ilişkilerden ve her türlü bağımlılığından kurtulmak istiyordur. Korkularıyla hayatla gölgesiyle yüzleşmeye hazırdır. Şeytan aynı zamanda korkularımızı da anlatır. Ve bizi korkularımızla tehdit eder. Ne zaman ki korkularımıza hadi canım sen de dersek o zaman şeytanın üzerimizde hiçbir hükmü kalmıyor. Yaradan bize bu gücü vermiştir.


110 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

DENGE KARTI

bottom of page