top of page

URANÜS EVLERDE

Güncelleme tarihi: 26 Nis 2023

Uranüs 1. Evdeyse, sosyalleştirir. Tahammülsüz, asi, emir almaktan hoşlanmaz, sabırsız. Yükselende yeralan Uranüs rahat ve haydan gelen huya gider tavrı sergileyen bir bireyi dıştan temsil edebilir, ancak yakın arkadaşları bilir ki bu kişi, huzursuz, durmaksızın düşünen ve

sorgulayan bir zekaya sahiptirler.


Uranüs 2. Evdeyse, parasal kaynaklarda dürtüsel bir kazanç sağlar. Maddi durumu değiştirecek ani olaylar olur. Medya ve teknolojiden para kazanabilir.


Uranüs 3. Evdeyse, eğitim verir. Eğitime karşı alışılmadık yaklaşımlar yakın aile fertleriyle ani

kopuşlar. Tuhaf kardeşler, sık sık okul değiştirme, algıda dehacılık, disiplinden

sıkılma.


Uranüs 4. Evdeyse, aile yapısı geleneksel değildir. Sık ev değiştişimi, uçuk anne ve baba ne Yapacağı belli olmayan sıra dışılık.


Uranüs 5.Evdeyse, aşk ilişkileri, çocuklar garip ve sıra dışıdır. Bohem insanlara aşık olma, eşcinsellik, biseksüellik, özgür hızlı başlayan, hızlı biten aşklar, süpriz hamilelikler olabilir.


Uranüs 6.Evdeyse, sağlıkla ilgili sıkıntılar olabilir, ani asabi davranışlar. Rutin işleri sevmez. İnandıkları bir amaç ve hedef uğruna sebatla ve bağlılıkla çalışabilirler, liderlerine saygı duyarlarsa, her türlü garipliğe katlanacak sabrı gösterebilirler.


Uranüs 7.Evdeyse, boşanma verebilir. Partner marjinal ve özgür biri olabilir. Kalıpların dışında ilişki yaşayabilir.


Uranüs 8.Evdeyse, bazen miraslar, çok tuhaf ruhsal deneyimler ve cinsel ilişkiler, aldığı açılara göre ölüm ve öldürülme de verebilir. Hiç bir şeyin göründüğü gibi olmadığını düşündürtme eğilimi verir.


Uranüs 9. Evdeyse, marjinal ve sıra dışı ülkelere seyahat eder, sıra dışı eğitimler alır ve sıra dışı, marjinal insanlarla karşılaşıp aynı fikirlere sahip olduğunuzu görebilirsiniz. Politik bir deha olabilir.


Uranüs 10. Evdeyse, kariyerde sürekli değişkenlik verir, bir anda genel müdür olur veya işten atılabilir de. Sık sık iş değiştirebilir. Kendi işinde çalışırsa mutlu olabilir.


Uranüs 11. Evdeyse, sosyallik, ortamlarda çok kuvvetlidir. Sıra dışı arkadaşlıklar verir. Aşırı sosyallik getirebilir.


Uranüs 12. Evdeyse, okült konulara çok yönelim olabilir. Hastanede çalışmak, hasta bakmak, huzurevine yerleşmek veya hapishanelerde kalış görülebilir. Çok sıra dışı bir akla işaret eder. Özel hastalıklara neden olur, teşhis edilemeyen tuhaf hastalıklar, alerjiler, felçler, kalp krizleri, sinir ve akıl hastalıkları.

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page