top of page

VENÜS EVLERDE

Venüs-1.evde-Bireyin çekici olduğunu ve güzelliğe ve estetiğe değer verdiğini gösterebilir. Ayrıca sosyal olabilirler ve başkalarıyla yakın ilişkilere ve bağlantılara değer verebilirler. Venüs aşk ve ilişkilerle ilişkilendirildiğinden, bu yerleşim kişinin kişisel ve profesyonel ilişkilerinde uyum ve denge arzusunu da gösterebilir.


Venüs-2.evde-Bireyin kişisel ve finansal ilişkilerinde güvenlik ve istikrara değer verdiğini gösterebilir. Maddi varlıkları biriktirmekle ilgilenebilirler ve güçlü bir öz-değer duygusuna sahip olabilirler. Bu yerleşim aynı zamanda kişinin mali durumunu ve kaynaklarını yönetmede yetenekli olduğunu ve bolluk ve bereketi çekebileceğini düşündürebilir.

Venüs-3.evde-Kişinin yakın ilişkilerine değer verdiğini ve iletişim ve ortak ilgi alanları yoluyla başkalarıyla bağlantı kurmakla ilgilendiğini de gösterebilir. Ayrıca kısa gezilerden ve çevrelerini keşfetmekten keyif alabilirler.


Venüs-4.evde-Kişinin duygusal temelleriyle güçlü bir bağı ve kişisel yaşamlarında istikrar ve güvenlik arzusunu gösterebilir.

Venüs-5.evde-Kişinin yaratıcı benliğiyle güçlü bir bağı ve kişisel yaşamlarında zevk alma ve kendini ifade etme arzusunu gösterebilir.

Venüs-6.evde-İş ve sağlıklı yaşam üzerine güçlü bir odaklanmayı ve kişinin günlük yaşamında uyum ve denge arzusunu gösterebilir.


Venüs-7.evde-İlişkilere güçlü bir odaklanmayı ve kişisel bağlantılarda uyum ve denge arzusunu gösterebilir.


Venüs-8.evde-Dönüşüme ve yoğun kişisel bağlantılara güçlü bir odaklanmanın yanı sıra finansal güvenliğe olan ilgiyi gösterebilir.


Venüs-9.evde-Kişisel gelişim ve keşfetmeye güçlü bir odaklanmanın yanı sıra ruhsal uyum ve yakın kişisel bağlantı arzusunu gösterebilir.


Venüs-10.evde-Kariyer başarısı ve finansal istikrara güçlü bir odaklanmanın yanı sıra yakın kişisel bağlantı arzusunu gösterebilir.


Venüs-11.evde-Arkadaşlıklara ve sosyal bağlantılara güçlü bir odaklanmanın yanı sıra kişisel ilişkilerde uyum ve denge arzusunu gösterebilir.


Venüs-12.evde-Kişinin duygularını ve ilişkilerini gizli tutma eğiliminde olduğunu veya gerçek duygularını başkalarından saklama eğiliminde olabileceğini gösterebilir.

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentários


bottom of page