top of page

3 OCAK 2023 VENÜS KOVA BURCU TRANSİTİ

Güncelleme tarihi: 2 Oca 2023


Yarın 3 Ocak 2023 günü sevgi gezegenimiz Venüs Kova burcuna geçecek. İkili ilişkilerimizde kendimizi daha özgür hissetmek isteyeceğimiz, kişisel sınırlarımıza önem vereceğimiz bir süreçten geçeceğiz. Aynı zamanda maddiyatı da temsil eden Venüs Kova temasında olunca sanal paralarla ilgili birtakım gelişmeler olabileceğini de söyleyebiliriz.


Hafta sonuna kadar Venüs’ün Jüpiter ile yaptığı sekstil açı pozitif enerjiler barındırıyor. Diğer yandan Retroda olsa bile Mars İkizler ile de üçgen yapacak olan Venüs gönül ilişkilerinden yana da olumlu mesajlar veriyor. Özellikle geçmişte kalmış ama tam anlamıyla çözülmemiş konuları konuşup anlaşmak ve yeniden kuvvetli bir iletişim dili kurmak için olumlu günlerde olacağız.


22 Ocak günü Venüs Satürn ile kavuşum yapacak. Günün enerjisinde hem maddi hem manevi kısıtlanma hissi oluşabilecek olsa da kavuşum kötü bir açı almadığından ilişkileri bir sonraki adıma taşımaya yönelik sorgulamalar getirebilir. Kavuşumun bulunduğu sabit yıldız Sador evlenip başka yere göç edecek, iş bulup başka ülkeye taşınacak kişileri de anlatıyor. Belki de bu yazıyı okuyanlar arasında başka bir yere göç edecek olanlar vardır. Bir yandan yeni bir başlangıcın heyecanı olsa da diğer yandan alışıldık, bilindik yerinden kopmak tabii ki kolay olmayacaktır.


Aynı gün Gökyüzünde farklı bir kombinasyon var ki hayatında “Aşk” isteyenlere müjde diyebiliriz. Kadersel eşi gösteren Kutsal Kadın Hera diğer adıyla Juno ve onun heybetli aşkı Zeus yani Jüpiter gökyüzünde kavuşum yapıyor. Ateş grubunda kavuşan ikili ortalığı baya ısıtacak olabilir 😊


Küçük bir not: Merkür retrodan çıkmış olsa bile Oğlak burcunda gudubet tavırlarına devam ettiğinden ve zorlu açılar yaptığından iletişim dilimize dikkat edersek bizim için daha hayırlı olacaktır.


Gökyüzünün sadece pozitif enerjileri ile muhatap kalmanız dileğiyle…

Merve Öztiryaki

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page