top of page

YIKILAN KULE KARTI


YIKILAN KULE: İlahi irade


Tarotun bu kartı yeniden yola çıkmak için, yeniden ileriye ve yeniye doğru gitmeye cesaret etmesini söyler. Karanlık bir kart olmasına rağmen aydınlığa götürür. Yıkım aslında seni yeni bir yola götürecektir. Yaşadığın şeyde şeytani bir durum vardı. Şeytan’dan kurtulduktan sonra bütün değerlerinden yoksun kalıp, sahip olduğunu düşündüğün iktidarını bırakmanı anlatıyor. Burada canın çok yanıyor. İrade gösterirken Şeytan’ı yenmek adına bir savaşın içine düşüyorsun. Yani mevcut koşullarını değiştirirken savaş yapmak mecburiyetinde kalıyorsun. Şeytan’dan vazgeçmediğinde ise ilahi adalet devreye girip kuleyi yıkıyor. Ani değişim ve dönüşüm kaçınılmazdır.


Bu kart Tarot açılımlarında, Devrimleri, hükümetin yıkılması, deprem, patlama, ani kayıp, dibe vuruş, ani haberleri, ani olayları, ani şok edici haberleri, İkili ilişkilerin skandalvari bitmesini, ani iflas, ani boşanma, ani çöküş, rahatlık ve konforun yok olması, darbe görmek, kazalara karşı dikkat edilmesi gerektiğini söyler.

Yıkılan Kule kartının ters gelmesi yine kötü ancak skandalların o kadar etkili olmayacağını anlatır. Ayrılık ve bitişler var ama daha sessiz olur. Ana koşulların tamamlanması gerekebilir. Sakin boşanmayı verir. Ortaklık ise sakin bir şekilde ayrılırlar.

35 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

DENGE KARTI

bottom of page